Over

Ons!

Wij heten u welkom bij Kinderopvang At Home. Kinderopvang At Home is in 2011 gestart als gastouderopvang in Hoogvliet, voor het opvangen van de kinderen uit de familie en de nabije omgeving. Deze gastouderopvang is in de loop der jaren zodanig uitgegroeid dat de vraag naar een grotere locatie ontstond. At Home is een kleinschalig kindercentrum aan de Willemshoevelaan 2 te Spijkenisse. In ons kindercentrum vangen wij kinderen op in de leeftijd 0-13 jaar.  Per 07 December 2023 heeft at Home een nieuwe locatie erbij aan de Groenoordweg 8 te Spijkenisse, hier vangen wij kinderen op in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar.

Het algemeen doel van At Home is het bieden van een kwalitatief goede en educatieve kinderopvangomgeving voor kinderen in de leeftijd van 6 weken tot ca 13 jaar. Bij At Home vinden we het belangrijk dat kinderen opgroeien in een omgeving waar aandacht, warmte, liefde en plezier een belangrijke plaats innemen. Pas wanneer het kind zich veilig voelt, kan er ontwikkeling plaatsvinden.

Onze visie is dat kinderen uniek zijn en er mogen zijn. Door kinderen een veilige en vertrouwde omgeving aan te bieden, waar ze zichzelf mogen zijn en zoveel mogelijk ‘het zelf’ mogen doen om levensechte ervaring op te doen, zullen zij zich optimaal ontwikkelen. De veilige omgeving creëren we door ons kindercentrum huiselijk warm in te richten en te werken met vaste gezichten.

De kracht van at Home

Gekwalificeerde Medewerkers

Kleinschalig

Huiselijke sfeer

Educatieve Thema's!

Elke dag warm eten!

Voeding

Luiers

Uitstapjes

Feestdagen en Thema’s

Binnenkort Online!.